Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Areim investerar i Obligo-portföljen

Publicerad: 12 januari 2016, 15:33

Areim Fond III genomför sin första investering genom att tillsammans med Blackstone Real Estate Partners förvärva den nordiska delen av Obligos fastighetsportfölj.


Ämnen i artikeln:

AreimBlackstone Group

Portföljen Areim investerar i innefattar framförallt kontor, logistikfastigheter och bostäder i Sverige, Norge och Finland. Totalt omfattar portföljen ett 40-tal fastigheter med en total area om cirka 850 000 kvadratmeter. En stor andel av hyresgästerna utgörs av statliga myndigheter och kommunala verksamheter.

– Vi tycker att det är oerhört spännande att förvärva, utveckla och förvalta fastigheter tillsammans med Blackstone Real Estate Partners igen, och det är en väldigt bra start för Fond III, kommenterar Leif Andersson, grundare av Areim, i ett pressmeddelande.

Areim som grundades 2003, började sin verksamhet som lokal partner i Norden till The Blackstone Group och ING Investment Management. Sedan 2007 driver Areim egen fondförvaltning.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Areim

Ämnen i artikeln:

AreimBlackstone Group

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.