onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Areim förvärvar lättindustrifastighet i Göteborg

Publicerad: 10 januari 2023, 08:35

Foto: Areim

Areim förvärvar en lager- och kontorsfastighet med cirka 9.300 kvadratmeter uthyrningsbar yta i Sävedalens Industriområde i Partille kommun. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetAreim

R


Areim utökar genom förvärvet sin portfölj inom segmentet lager och lättindustri i Göteborg efter första förvärvet i september 2022. Säljaren är L-Å Eveberg Fastighetsutveckling AB.

– Förvärvet är ett bra tillskott till befintlig portfölj i Göteborg, i ett väldigt attraktivt och centralt läge i Partille som kommer gynnas framåt i takt med att Göteborg växer. Det känns spännande att fortsätta vår tillväxt och satsning på lager- och lättindustrisegmentet och kul att få fortsätta utvecklingen av fastigheten efter tidigare ägare, säger Jesper Warén, ansvarig för svenska förvärv inom lager- och lättindustri på Areim.

Nu omfattar Areims lager- och lättindustriportfölj ett 50-tal fastigheter med en total uthyrningsbar yta om nästan 185,000 kvadratmeter i Storstockholm, Uppsala och Göteborg. Portföljen innehåller även en betydande volym outnyttjade byggrätter och pågående nyproduktion.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev