Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

AMF Fastigheter säljer i Sundbyberg

Publicerad: 15 juni 2021, 08:41

Foto: AMF Fastigheter

AMF Fastigheter har sålt fastigheten Fröfjärden 3 till Aquaticus Real Estate, ett fastighetsbolag etablerat av Arctic Securities.


Ämnen i artikeln:

AMF FastigheterSundbyberg

Fastigheten är belägen på Gesällvägen i Sundby Park i Sundbyberg i Stockholm. Byggnaden inrymmer cirka 17 000 kvadratmeter kontor, verkstad och laboratorium och är i dag fullt uthyrd till Xylem Water Solutions Global Services AB.  

Läs även: Spotify behåller hemmakontoret - fastighetsägarna tvingas tänka om

https://www.fastighetsnytt.se/fastighetsmarknad/kontor/spotify-behaller-hemmakontoret-fastighetsagarna-tvingas-tanka-om/

Affären sker till ett underliggande fastighetsvärde om 740 miljoner kronor och köparen tillträder den 1 juli 2021. 

– Vi är väldigt glada att Aquaticus Real Estate förvärvar Fröfjärden 3, som är en modern och välbelägen fastighet uthyrd till en mycket stark hyresgäst på ett långt hyresavtal. I och med försäljningen av Fröfjärden 3 frigörs kapital för nya investeringar och projekt, säger Fredrik Ronvall, chef för fastighetsinvesteringar på AMF Fastigheter, i bolagets pressmeddelande.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

AMF FastigheterSundbyberg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.