Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Akelius köper i London och Paris

Publicerad: 25 Juni 2014, 06:02

Akelius Residential har köpt en fastighet i stadsdelen Southgate i södra London. Fastigheten som är byggd på 1930-talet omfattar 54 lägenheter och därmed äger bolaget 986 lägenheter i London.


Ämnen i artikeln:

Akelius Fastigheter

Akelius Residential har köpt en fastighet i stadsdelen Southgate i södra London. Fastigheten som är byggd på 1930-talet omfattar 54 lägenheter och därmed äger bolaget 986 lägenheter i London. Huset ska uppgraderas till Akelius First Class.

I ett pressmeddelande skriver man att ambitionen är att fortsätta växa genom att välja de fastigheter som passar in i beståndet.

På onsdagen meddelade Akelius sedan att man även förvärvat en fastighet i Paris, bolagets första i Västeuropas största stad. Fastigheten som omfattar 40 lägenheter är belägen i 18:e distriktet, 4 kilometer från centrum. Liksom i London ska fastigheten, som är byggd år 1900, uppgraderas till Akelius First Class.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Akelius Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.