Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Acrinova planerar köp i Trelleborg

Publicerad: 22 maj 2019, 11:34

Acrinova planerar köp av tre kommersiella fastigheter i Trelleborgs kommun. De berörda fastigheterna är Trävaren 3, Lavetten 38 samt Trävaran 12.


Ämnen i artikeln:

AcrinovaTrelleborg

Affären sker genom förvärv av samtliga aktier i Tommarps Fastighets Aktiebolag och Fastighets AB Lavetten 38 samt 50 procent av aktierna i Fastighets AB Trävaran 12. Säljare är Malmöhus Invest. Den totala köpeskillingen är fastställd till cirka 8,9 miljoner kronor.

Trävaran 3 är i nuläget uthyrd till Byggmax och Trävaran 12 huserar en sportanläggning med gym och padelbanor. Lavetten 38 är idag tom.

– Acrinova befinner sig idag i tillväxt och vår ambition är att under kommande år kraftigt expandera vår närvaro och vårt fastighetsbestånd i södra Sverige. Genom detta beslut av fastighetsförvärv kommer vi väsentligt utöka vårt bestånd i Trelleborgs kommun, säger Ulf Wallén, vd på Acrinova.

Beslutet om förvärvet fattades av bolagets styrelse under onsdagen och kommer ske förutsatt att det godkänns i en extra bolagsstämma.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

AcrinovaTrelleborg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.