Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

1,2 procent i Klövern byter ägare för 115 miljoner

Publicerad: 9 januari 2017, 13:04

Rutger Arnhult är vd för Klövern.

ABG Sundal Collier internmäklade strax före klockan 14 på måndagen en aktiepost om 12,9 miljoner B-aktier i Klövern. Det motsvarar 1,23 procent av kapitalet i bolaget och 0,79 procent av rösterna då B-aktier inte ger lika många röster som A-aktier


Ämnen i artikeln:

ABG Sundal CollierKlövern Fastigheter

ABG Sundal Collier internmäklade strax före klockan 14 på måndagen en aktiepost om 12,9 miljoner B-aktier i Klövern. Det motsvarar 1,23 procent av kapitalet i bolaget och 0,79 procent av rösterna då B-aktier inte ger lika många röster som A-aktier.

Det framgår av Fastighetsnytt Aktieservice. Vilken huvudägare som sålde aktierna är oklart och vilken som helst av de tio största ägarna i bolaget, förutom Gårdarike, äger tillräckligt mycket för att kunnat stå på säljsidan. Rör det som om en flaggningspliktig försäljning eller en som gäller insynsanmälan så kommer den informationen att nå marknaden inom kort.

Aktierna såldes till kursen 8,92 kronor och aktiepostens värde var således 115,2 miljoner kronor.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.