Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Samhällsfastigheter

Samarbetsavtal om bostäder till försvarsanställda

Publicerad: 3 januari 2012, 23:00

Samarbetsavtal om bostäder till försvarsanställda
Bygg-Fast har tillsammans med Hemfosa och MHS-bostäder skrivit ett avtal som möjliggör produktion av 800 nya bostäder för försvarsanställda i tre kommuner i Stockholmsområdet; Haninge, Upplands-Bro och Enköping…


Ämnen i artikeln:

ByggfastHemfosa Fastigheter

Källa: Pressmeddelande Bygg-Fast

Samarbetsavtal om bostäder till försvarsanställda

Bygg-Fast har tillsammans med Hemfosa och MHS-bostäder skrivit ett avtal som möjliggör produktion av 800 nya bostäder för försvarsanställda i tre kommuner i Stockholmsområdet; Haninge, Upplands-Bro och Enköping.

Parterna har skrivit ett samarbetsavtal som skall möjliggöra att bostäder tas fram till nyanställda inom försvaret. Projektet har initierats av Bygg-Fast, som fastighets-utvecklare och entreprenör, och skall ägas och förvaltas av Hemfosa och uthyras till MHS-Bostäder.

Haninge blir det första pilotprojektet, där ett markområde är anvisat för 300 bostäder. En utredning pågår för de resterande 500 bostäderna och tanken är att de skall byggas i anslutning till pilotprojektet.

Planerad första inflyttning är satt till 2013. Bygg-Fast etablerar sig samtidigt i Stockholm och öppnar upp ett nytt kontor 1:e mars 2012.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

ByggfastHemfosa Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.