Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag02.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Samhällsfastigheter

Säljer vårdboende till Ikano

Publicerad: 6 December 2016, 04:43

Ikano Vårdboende har köpt fastigeten Söderbymalm 3:274 i Haninge. Säljare är Vårdfastigheter i Sverige I AB, ett bolag som bildats av Pareto Securities. Fastigheten är fullt uthyrd till Frösunda Omsorg tills 2030.


Ämnen i artikeln:

Ikano BostadPareto Securities

Ikano Vårdboende har köpt fastigeten Söderbymalm 3:274 i Haninge. Säljare är Vårdfastigheter i Sverige I AB, ett bolag som bildats av Pareto Securities. Fastigheten, som Vårdfastigheter köpte våren 2015 när den var under uppförande, är fullt uthyrd till Frösunda Omsorg tills 2030.

Det framgår av ett pressmeddelande från Pareto Securities. Köpeskillingen är konfidentiell.

I en kommentar skriver Stefan Gattberg, Head of Corporate Finance hos Pareto Securities, att det är mycket glädjande att kunna sälja fastigheten till Ikano Vårdboende.

– De är specialiserad på denna typ av fastigheter och är en mycket långsiktig ägare. Med en bra totalavkastning har bolagets investerare goda skäl att vara nöjda med affären, säger han.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.