fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Samhällsfastigheter

Klart för Isblocket i Hyllie

Publicerad: 21 maj 2014, 09:29

Tekniska nämnden i Malmö stad har beslutat att upplåta mark i stadsdelen Hyllie till Byggfirman Otto Magnusson för byggnation av projektet Isblocket.

Ämnen i artikeln:

Hyllie

Tekniska nämnden i Malmö stad har beslutat att upplåta mark i stadsdelen Hyllie till Byggfirman Otto Magnusson för byggnation av projektet Isblocket. Det rör sig om en kontorsfastighet med en yta på 6 200 kvadratmeter som ska stå vid Arenagatan i Hyllie.

Det nya huset ska sammanbyggas med det befintliga parkeringshuset Hyllie. Byggstart beräknas ske i september och Isblocket ska stå färdigt vid årsskiftet 2015/2016.

I ett pressmeddelande skriver Malmö stad att i dagsläget planeras över 5 000 kontorsplatser i centrumområdet i Hyllie och att under hösten byggstartar tre nya kontorsprojekt, inklusive Isblocket.

”Hyllie tillhör ett av regionens större utbyggnadsområden med en tillväxtpotential för cirka 10 000 arbetsplatser och vi känner ett starkt gensvar från kontorsmarknadens aktörer då allt fler väljer att satsa här,” skriver Magnus Alfredsson, projektledare för Hyllie i Malmö stad, i en kommentar.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev