lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Samhällsfastigheter

IR-chef på SBB: ”Chockartat för alla”

Publicerad: 6 maj 2020, 10:41

Adrian Westman, IR-chef SBB, säger till Fastighetsnytt att det som hänt upplevs som chockartat för bolagets anställda. Han är glad att Ilija Batljan via sin advokat nekar till brott. Foto: Fogel & Partners

Ilija Batljans medarbetare är chockade över beskedet att han anhållits men verksamheten rullar på som vanligt. Det säger bolagets IR-chef Adrian Westman till Fastighetsnytt.

Ämnen i artikeln:

SBB Fastigheter

Oskar von Bahr

oskar.vonbahr@fastighetsnytt.se


– Det är väldigt chockartat för alla när något sådant här händer. Det naturliga är att man vill veta mer, men vi har kunnat dela väldigt lite information eftersom vi själva inte har haft någon, säger SBB:s IR-chef Adrian Westman till Fastighetsnytt.

Läs även: Åklagare förtegen om Batljan-fallet 

Att bolagets förgrundsfigur inte längre kan delta i det dagliga arbetet ska inte innebära några större förändringar i det korta perspektivet. 

– Ilija har ett oerhört entreprenöriellt driv som förstås betyder mycket men vi är många här som har jobbat här länge. Det är inte några rookies direkt som sitter kring bordet. Vi jobbar på, säger Westman.

Läs även: Ilija Batljan anhållen – uppgifter om insiderbrott  

Ilija Batljan advokat Filip Rydin har belagts med yppandeförbud men han har meddelat att Batljan förnekar anklagelserna. 

– Advokaten, som har träffat Ilija, säger att han bestämt förnekar de anklagelser som finns. Det är jätteskönt att höra, säger Westman.

Åklagaren måste göra en häktningsframställan till domstol senast klockan 12 på fredag.

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev