Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Zonabend vd för Granen

Publicerad: 18 januari 2017, 06:54

Peter Zonabend

Granen Fastighetsutveckling har anställt Peter Zonabend som vd. Han tar över efter Per Arwidsson som lämnar vd-posten men kvarstår som operativ styrelseordförande.


Ämnen i artikeln:

Granen Fastighetsutveckling

Peter Zonabend är för närvarande vd för Victoria Investment Group Ltd, där han arbetat som vd de senaste sju åren och har därutöver ett flertal styrelseuppdrag. Han var dessförinnan verksam som advokat på Fylgia.

– Jag är mycket nöjd över att vi har lyckats rekrytera Peter Zonabend. På det här sättet uppnår vi två delmål; vi får en person med gedigen sund strategisk kompetens med stark erfarenhet från entreprenörsdrivna bolag som gillar vår företagskultur, samtidigt som min önskan om en mindre operativ roll i bolaget framöver kan ta form på ett ordnat sätt. Med vår starka finansiella ställning kan vi nu satsa full fart framåt inom både fastighetsutveckling och förvaltning, säger Per Arwidsson, styrelseordförande för Granen Fastighetsutveckling.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Granen Fastighetsutveckling

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.