Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Zangiabadi klar för ny tjänst – går till växande proptechaktör

Publicerad: 26 april 2022, 09:02

Sima Zangiabadi var under fyra år, bland annat, affärsutvecklingschef på Peab. Dessförinnan var hon affärsutvecklare på Jernhusen.

Foto: Daniel Roos

Sima Zangiabadi blir ny affärsutvecklingschef i det svenska proptechföretaget Navian Investment Group. Hon blir även en del av företagets ledningsgrupp och internationella kommitté för investeringar.


Ämnen i artikeln:

ProptechSvepet

Sima Zangiabadi har tidigare haft liknande roller på bland annat Peab Bostad och Jernhusen och kommer vara ansvarig för digital metodologi kopplat till fastighetsutveckling samt koncernens framtida bostadsutvecklingsprojekt.

Läs även: Proptech på frammarsch - i jakt på en definition 

Under de senaste nio månaderna har hon drivit eget som affärsrådgivare. 

– En viktig rekrytering för oss och vår fortsatta tillväxt. Simas kompetens inom traditionell fastighetsutveckling är i världsklass samtidigt som hennes driv och track record kring innovation och affärsutveckling är mycket imponerande, kommenterar Sergey Kazachenko, grundare och vd på Navian Investment Group.

Sima Zangiabadi kommenterar: 

– Jag har sett hur fastighetsbranschen brottas med ineffektiva processer och metoder och har mycket stark tilltro till Navians innovativa och smarta lösningar. 

Läs även: Högt tryck på kompetens: De bytte jobb i mars - hela listan 

Navians plattformen erbjuder tjänster som ska förenkla fastighetsinvesteringar och fastighetsutveckling.  Enligt bolaget man den första digitala plattformen på marknaden som kopplar samman alla faserna i fastighetsutvecklings- och investeringsresan. 

 Företaget grundades i Sverige och är numera också verksamt i Storbritannien. 

Zangiabadi tillträdde tjänsten den 1 april 2022. 

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Ämnen i artikeln:

ProptechSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.