lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Zangiabadi klar för ny tjänst – går till växande proptechaktör

Publicerad: 26 april 2022, 09:02

Sima Zangiabadi var under fyra år, bland annat, affärsutvecklingschef på Peab. Dessförinnan var hon affärsutvecklare på Jernhusen. Foto: Daniel Roos

Sima Zangiabadi blir ny affärsutvecklingschef i det svenska proptechföretaget Navian Investment Group. Hon blir även en del av företagets ledningsgrupp och internationella kommitté för investeringar.

Ämnen i artikeln:

SvepetProptech

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Sima Zangiabadi har tidigare haft liknande roller på bland annat Peab Bostad och Jernhusen och kommer vara ansvarig för digital metodologi kopplat till fastighetsutveckling samt koncernens framtida bostadsutvecklingsprojekt.

Läs även: Proptech på frammarsch - i jakt på en definition 

Under de senaste nio månaderna har hon drivit eget som affärsrådgivare. 

– En viktig rekrytering för oss och vår fortsatta tillväxt. Simas kompetens inom traditionell fastighetsutveckling är i världsklass samtidigt som hennes driv och track record kring innovation och affärsutveckling är mycket imponerande, kommenterar Sergey Kazachenko, grundare och vd på Navian Investment Group.

Sima Zangiabadi kommenterar: 

– Jag har sett hur fastighetsbranschen brottas med ineffektiva processer och metoder och har mycket stark tilltro till Navians innovativa och smarta lösningar. 

Läs även: Högt tryck på kompetens: De bytte jobb i mars - hela listan 

Navians plattformen erbjuder tjänster som ska förenkla fastighetsinvesteringar och fastighetsutveckling.  Enligt bolaget man den första digitala plattformen på marknaden som kopplar samman alla faserna i fastighetsutvecklings- och investeringsresan. 

 Företaget grundades i Sverige och är numera också verksamt i Storbritannien. 

Zangiabadi tillträdde tjänsten den 1 april 2022. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev