Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

WSP utser ny regionchef i Stockholm

Publicerad: 8 januari 2019, 12:22

Marie von Matérn. Bild: WSP

WSP tillsätter Marie von Matérn som ny regionchef för WSP Samhällsbyggnad i Stockholm. Marie har runt 25 års erfarenhet i branschen och har haft olika chefspositioner på WSP sedan 2005.


Ämnen i artikeln:

WSP

WSP tillsätter Marie von Matérn som ny regionchef för WSP Samhällsbyggnad i Stockholm. Marie har runt 25 års erfarenhet i branschen och har haft olika chefspositioner på bolaget sedan 2005.

– Jag trivs väldigt bra på WSP. Vi har en öppen och ärlig kommunikation på alla nivåer och en lyhörd ledning. Nu ser jag fram emot att synas mer på Stockholmsmarknaden och kunna ha en djupare inblick i infrastruktursatsningar runt om i regionen, säger Marie von Matérn, regionchef i Stockholm.

– Stockholmsregionen befinner sig i stark förändring med många stora infrastruktur- och stadsprojekt. Marie är med sin erfarenhet av stora multidiciplinära projekt helt rätt person att leda vårt bidrag i utvecklingen av Stockholm, säger Anna Lundman, affärsområdeschef på WSP Samhällsbyggnad.

I sin nya roll kommer Marie ha ansvar för elva avdelningar och 300 medarbetare.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

WSP

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News