Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

WSP rekryterar hållbarhetsstrateg

Publicerad: 5 november 2014, 10:45

Anna Thore

WSP rekryterar Anna Thore som strateg inom miljö- och samhällsutveckling. Hon kommer närmast från uppdraget som oppositionsråd, Kalmar kommun för miljöpartiet.


Ämnen i artikeln:

MiljöpartietWSP

Anna Thore kommer att arbeta med miljö- och samhällsutvecklingsfrågor med WSPs kontor i Kalmar som bas. Hon tillträder tjänsten den 10 november 2014.

– Det är roligt att få fortsätta arbeta med att utveckla samhället mot att bli mer hållbart. Det ska bli spännande att få att göra det “från andra sidan” och få tillgång till WSPs samlade resurser i Kalmar och Sverige. Även att kunna dra nytta av företagets globala kompetens. Inte minst Kanada som har en lång kustremsa liksom “lilla” Kalmar, säger Anna Thore.

– Vi vill bidra till att miljö- och hållbarhetsfrågorna i allt större omfattning integreras i samhällsbyggandes alla skeenden och vi hoppas kunna använda Anna som en katalysator för detta inom regionen och i samarbete med många olika parter. En sektor som vi inom WSP ser är särskilt intressant är byggsektorn där vi vill integrera miljö- och hållbarhetsfrågorna ytterligare för att möta framtidens behov, säger Lars Gustafsson, avdelningschef för Miljömanagement på WSP.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande WSP

Ämnen i artikeln:

MiljöpartietWSP

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.