Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Willhem växer och omorganiserar

Publicerad: 4 oktober 2016, 04:58

Foto: Sverrir Thór

Efter att de senaste åren ha genomfört flera större förvärv, gör Willhem nu om förvaltningsorganisationen från två till tre regioner. Bolaget etableras i Skövde och Trollhättan, och rekryterar tre nya regionchefer.


Ämnen i artikeln:

Willhem BostadFastighetsmarknaden i Västsverige

Bolaget delar in organisationen i Syd, Öst och Väst. Varje region har cirka 8 000 lägenheter och 600 miljoner i omsättning.

Samordningen mellan regionerna leds av en fastighetsdirektör och varje region leds av en regionchef. Peter Lundstedt, tidigare fastighetsdirektör för region Syd, har utsetts till fastighetsdirektör och Susanna Thom, tidigare fastighetschef i Borås och verksamhetsutvecklare hos Willhem, övergår i ny roll som regionchef Väst med ansvar för Borås, Göteborg, Trollhättan och Lysekil. De övriga två regionchefstjänsterna är under rekrytering.

Parallellt med den nya organisationen etableras även egna områdeskontor i Skövde och Trollhättan. Rekrytering av två fastighetschefer som ska leda den dagliga verksamheten på dessa orter pågår.

– Vi har vuxit kraftigt den senaste tiden vilket gör att organisationen behöver anpassas för att säkerställa en hög nivå på ledning, förvaltning och service. Samtidigt vill vi skapa förutsättningar för ytterligare expansion. Med den nya organisationen står vi väl rustade för framtida utmaningar, säger Mikael Granath, vd på Willhem.

Totalt är Willhems bestånd efter den 1 oktober till cirka 23 000 lägenheter fördelat på 12 områden i Sverige. Det samlade fastighetsvärdet uppgår till 24 miljarder.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.