onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Wihlborgs utser kommunikationschef

Publicerad: 18 maj 2021, 12:00

Mia Rolf blir ny marknads- och kommunikationschef på Wihlborgs Foto: Josefin Widell Hultgren

Wihlborgs har rekryterat Mia Rolf, idag vd på Ideon Science Park, som ny marknads- och kommunikationschef. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Ideon Science ParkwihlborgsWihlborgs Fastigheter

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Sedan 2016 är Mia Rolf vd på Ideon Science Park i Lund, som är delvis ägt av Wihlborgs. Mia sitter även i en rad styrelser, bland annat som styrelseledamot i FundedByMe och Skånska Travsällskapet. Sedan 2019 är hon även medlem i steering committee för FN-organet UNOPS Global Innovation Center. 

– I rollen som vd för Ideon Science Park har jag haft ett nära samarbete med Wihlborgs. Jag är oerhört stolt och glad att nu få bli en i teamet och fortsätta utveckla Öresundsregionen, säger Mia Rolf, i bolagets pressmeddelande. 

Mia tillträder sin nya roll som marknads- och kommunikationschef den 1 augusti 2021 och blir då även en del av koncernledningen.  

– Med Mia Rolf får vi en erfaren medarbetare och ledare med stort kund- och affärsfokus som är fast förankrad i vår region. Med meriter inom affärsutveckling och digitalisering, och inte minst ett stort personligt driv, blir det ytterligare en förstärkning i vår koncernledning, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev