fredag27 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

White får ny kontorschef på tre orter

Publicerad: 21 oktober 2020, 14:06

Magdalena Koistinen tar över som kontorschef för Whites Uppsala-, Västerås- och Umeåkontor. Foto: White

White arkitekter gör om i ledningen. Nu är det klart vem som tar över som chef för kontoren i Uppsala, Västerås och Umeå.

Ämnen i artikeln:

White arkitekter

AJ


Den första november tar Magdalena Koistinen över rollen som kontorschef för Whites Uppsala-, Västerås- och Umeåkontor och tar plats i Whites företagsledning. Förändringen är ett led i att Martin Ehn Hillberg slutar på den tjänsten för att bli kontorschef på White i Stockholm.

Läs även: Han är ny kontorschef på White i Stockholm

Magdalena Koistinen är projektledare och har arbetat på White i Uppsala i tio år och har en bred erfarenhet av projektledning och projekteringsledning inom flera marknadsområden. Hon har sedan många år en aktiv roll i Uppsalakontorets ledning. Hon har också bidragit till att utveckla projektledning på företaget som helhet.

– Det är väldigt roligt att få förtroendet och jag ser fram emot att sätta mig in i arbetet och utveckla dessa tre kontor tillsammans med alla duktiga medarbetare. Fokus kommer att ligga på arkitekturen, byggbarheten i våra uppdrag, transformation och återbruk samt CO2-kalkyler i projekten. Vi vill komma längre, påskynda en grön omställning och tillsammans med våra kunder hitta nya innovativa lösningar i framtidens projekt, säger Magdalena Koistinen, blivande kontorschef för White i Uppsala i en kommentar.

 

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev