Lördag04.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

White-chef till Akademiska Hus

Publicerad: 16 Januari 2013, 12:18

Karin Ahlzén. Fotograf: Thomas Zaar

Karin Ahlzén tillträder som ny fastighetsutvecklare för Akademiska Hus. Hon är arkitekt och kommer närmast från tjänsten som chef för White arkitekters Stockholmskontor.


Ämnen i artikeln:

Akademiska HusWhite arkitekter

I sin nya roll kommer Karin Ahlzén att ansvara för utveckling i Akademiska Hus fastighetsbestånd i Stockholmsområdet. Som en av två fastighetsutvecklare för Akademiska Hus i Stockholm kommer Karin Ahlzén att arbeta med planering och utveckling av regionens fastigheter. Regionen bygger och utvecklar kunskapsmiljöer för universitet och högskolor i Stockholm och Solna. De största kunderna är Karolinska Institutet (KI), Stockholms universitet (SU) och Kungliga Tekniska högskolan (KTH).

Under de närmaste åren planerar Akademiska Hus att satsa över 14 miljarder kronor på forsknings- och utbildningslokaler i Stockholm och Solna. Ett av de större utvecklingsområdena är framväxten av den nya stadsdelen Hagastaden. Ytterligare ett stort utvecklingsområde är det socialekologiska campusområdet Albano, där SU och KTH kommer att förlägga stora verksamheter.

Karin Ahlzén tillträder tjänsten på Akademiska Hus den 8 april.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Akademiska Hus

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.