fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Wästbygg förstärker på flera orter

Publicerad: 12 september 2018, 05:27

Åsa Henninge. Foto: Wästbygg.

Wästbygg Projektutveckling rekryterar fyra i Göteborg, två i Stockholm och en i Malmö. Dessutom tar Magnus Björkander rollen som vice och Christoffer Söderström blir produktutvecklingschef.

Ämnen i artikeln:

Åsa HenningeWästbygg

Wästbygg Projektutveckling rekryterar fyra i Göteborg, två i Stockholm och en ny medarbetare i Malmö. Dessutom tar Magnus Björkander rollen som vice och Christoffer Söderström rollen som produktutvecklingschef.

Magnus Bjrökander har fram till nu varit regionchef syd och Christofer Söderström affärsutvecklare i region öst.

– Vi är mycket glada över att ha landat rekryteringen av dessa nyckelpersoner. Det tillsammans med tydliggörandet av vår kompetensinriktade organisation gör att vi nu står väl rustade för de projekt vi har i portföljen och de som komma skall, säger Åsa Henninge, vd.

I Göteborg rekryteras Boris Damljanovic och David Alm som affärsutvecklare, Jacob Geijer som fastighetsekonom och Jessica Åström i en kombinerad roll som kund-/marknadsansvarig och projektutvecklare. Boris Damljanovic och Jacob Geijer kommer båda från Svefa. David Alm lämnar en tjänst vid Lokalförsörjningsförvaltningen i Borås och Jessica Åström kommer närmast från Riksbyggen.

I Stockholm rekryteras projektutvecklingschef Ulla Sjölund och kund- och marknadsansvarig Maria Carlsson. Ulla Sjölund kommer från Ikano Bostad och Maria Carlsson från Bonava.

I Malmö har nyligen Lisa Krigström rekryterats i rollen som projektutvecklare. Hon kommer närmast från Veidekke.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev