Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Wallmark återvänder till NAI Svefa

Publicerad: 16 mars 2016, 11:22

Joachim Wallmark.

Foto: NAI Svefa.

NAI Svefa har rekryterat Joachim Wallmark till en skräddarsydd roll inom strategisk analys och rättsekonomisk fastighetsvärdering. Wallmark återvänder därmed till bolaget, efter att ha varit på CBRE sedan 2011.


Ämnen i artikeln:

CBRESvefa

NAI Svefa har rekryterat Joachim Wallmark till en skräddarsydd roll inom strategisk analys och rättsekonomisk fastighetsvärdering. Wallmark återvänder därmed till bolaget, efter att ha varit på CBRE sedan 2011.

Förutom Wallmark rekryteras även Andreas Strömberg till teamet inom analys. Båda kommer att utgå ifrån Göteborg.

– Rekryteringarna är ett steg i satsningen på ytterligare samverkan över affärsområdesgränserna. Med Joachim och Andreas stärker NAI Svefa sin position inom strategisk analys och som nummer ett inom rättsekonomisk fastighetsvärdering, säger Åsa Henninge, analyschef på bolaget.

Innan Wallmark övergick till CBRE hade han jobbat på NAI Svefa i över 20 år. Hans roll är kombinerat på ett sätt som ska möta ett ökat behov av portföljanalyser av offentliga fastighetsinnehav och rättsekonomiska värderingar i samband med exempelvis infrastrukturintrång.

Andreas Strömberg kommer å sin sida närmast från Niras, där han varit projektledare inom hyresgästförening.

– Senaste rekryteringar är en del i den ökade efterfrågan av samverkansuppdrag och kvalificerad rådgivning där vi ser en kontinuerlig och tilltagande tillväxt, säger Mikael Lundström, vd.

Redaktionen

Källa: NAI Svefa

Ämnen i artikeln:

CBRESvefa

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.