Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Wallenstam stärker projektorganisationen

Publicerad: 22 December 2016, 09:44

Wallenstam omorganiserar och förstärker med fem medarbetare till Stockholm för att möjliggöra kommande och pågående stadsutvecklingsprojekt.


Ämnen i artikeln:

StockholmWallenstam Fastigheter

– Vi har gått från att bygga enskilda hus och kvarter till att idag utveckla hela områden och stadsdelar. Det gör att vi också har förstärkt vår organisation med nya kompetenser och ansvarsområden, säger Mathias Aronsson, vice vd.

De som rekryterats är följande:

Åsa Hedlund är från och med december 2016 chef för affärsområde projekt på Wallenstam i Stockholm. Affärsområdet ansvarar för Wallenstams samtliga nyproduktionsprojekt i Stockholm och Uppsala, genom hela processen från detaljplanearbete till inflyttning. Hon har arbetat 7 år på Wallenstam.

Ida Niklasson är ny avdelningschef inom affärsområde projekt på Wallenstam i Stockholm. Hon har arbetat på Wallenstam i drygt två år och har tidigare arbetat för Ebab, JM och KF Fastigheter.

Ruby Resman är ny avdelningschef inom affärsområde projekt på Wallenstam i Stockholm. Hon har arbetat på Wallenstam sedan 2013. Hon har tidigare erfarenhet från Ebab, Einar Mattsson och Skanska International Civ Eng.

Malin Kernby är från och med januari 2017 chef för affärsområde Kommersiella lokaler samt Mark och Exploatering på Wallenstam i Stockholm. Hon har arbetat inom bolaget i tio år i olika roller och har under senare tid ansvarat för exploateringsfrågor i Stockholm och Uppsala i sin roll som Mark- och exploateringschef.

Annica Modin är ny stadsutvecklingsstrateg samt tf bostadsrättschef på Wallenstam i Stockholm, och ansvarar för utvecklingsplaner och visioner i stadsutvecklingsprojekt utifrån framtidens boendetrender. Hon har arbetat på Wallenstam sedan 2010 som marknadskoordinator och konceptutvecklare.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.