Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Victoria Park utser ny ekonomi- och finanschef

Publicerad: 11 oktober 2016, 05:07

Foto: Dreamstime.

Victoria Parks nuvarande ekonomi- och finanschef Andreas Morfiadakis har på egen begäran valt att lämna bolaget efter 6 år.


Ämnen i artikeln:

Victoria Park Fastigheter

Andreas Morfiadakis kommer att arbeta i sin nuvarande roll året ut. Som hans efterträdare på posten har Victoria Park utsett Tommy Åstrand.

– Det har varit en fantastisk utveckling såväl operativt som finansiellt för bolaget, och inte minst i våra relationer med olika intressentgrupper. Det är med blandade känslor jag väljer att lämna Victoria Park, men jag har dock kommit fram till att det är dags för att fokusera på egna projekt, kommenterar  Andreas Morfiadakis, i ett pressmeddelande.

Tommy Åstrand kommer närmast från en position som finanschef för Sysav och har tidigare under en femårsperiod verkat som finanschef för det tidigare börsnoterade fastighetsbolaget Tribona. Han tillträder sin nya position vid årsskiftet.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Victoria Park Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.