Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Vice vd tar över rodret för Järngrinden

Publicerad: 7 juni 2022, 08:22

Patrik Ivarson lämnar över stafettpinnen till Tobias Johannesson den 1 juli.

Foto: Järngrinden

I juli lämnar bolagets nuvarande vd och grundare Patrik Ivarson över vd-stolen till Tobias Johannesson som varit verksam i bolaget sedan 2015. Nu inleds därmed ett nytt kapitel i bolagets historia.


Ämnen i artikeln:

SvepetJärngrinden Projektutveckling

Patrik Ivarssons engagemang för bolaget är oförändrat, framöver med fullt fokus på affärsutveckling och fastighetsaffärer.

– Efter många år som vd känns det inte bara inspirerande att fokusera på affärsutveckling till 100 procent, det känns också tryggt att lämna över posten till Tobias som kommer att axla den nya rollen utmärkt, kommenterar han.

Tobias har varit verksam i Järngrinden sedan 2015, först med fokus på projektutveckling, transaktioner och förvärv till företagets projektportfölj. Tre år senare tillträdde han rollen som vice vd och styrelsemedlem.  

– Han har en unik kombination av kompetenser, både i själva byggprocessen liksom det ekonomiska och finansiella området, säger Ivarson.

Läs även: Branschens nödrop – skriker efter teknisk kompetens: ”Växer inte på träd” 

Ambitionen för den nya vd:n är att genom förvaltning och vidareutveckling skapa ett starkt Järngrinden 2.0.

– Jag ser tillsammans med en dedikerad organisation goda förutsättningar för att ta bolaget till nästa nivå. Och självklart ska vi se till att ha roligt under resans gång – i äkta Järngrindenanda, kommenterar Tobias.

Successionen har varit planerad sedan länge och samarbetet kommer till stor del att fortsätta sömlöst.

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.