Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Vice vd slutar efter 18 år

Publicerad: 4 maj 2020, 11:36

Anders Bäck lämnar Jernhusen, men stannar kvar tills en efterträdare har utsetts.

Foto: Jernhusen

Under hösten 2020 lämnar Anders Bäck sitt uppdrag som ekonomidirektör och vice vd i Jernhusen. Nu påbörjas sökandet efter en efterträdare.


Ämnen i artikeln:

Jernhusen

Sedan Anders Bäck började på Jernhusen 2003 har han starkt bidragit till att utveckla Jernhusen till det bolag det är i dag.

”Under Anders tid i bolaget har Jernhusen blivit en respekterad del av järnvägs- och fastighetsbranschen med en stabil lönsamhet och en stark och hållbar finansiell ställning”, slår bolaget fast i ett pressmeddelande.

– Anders har med sitt lugna och trygga ledarskap och goda omdöme, både strategiskt och operativt varit med och drivit Jernhusens utveckling i nära två decennier med tidvis utmanande förutsättningar. Jag vill tacka honom för allt som han åstadkommit med förtjänstfulla insatser och önska honom lycka till, säger Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusen.

Mot mer styrelsearbete

Anders Bäck säger att han nu vill använda sina kunskaper mer strategiskt.

– Efter 18 spännande och fantastiska år vill jag framöver bidra till att andra företag och verksamheter kan utvecklas genom mitt styrelsearbete och i andra mindre operativa sammanhang, säger Anders Bäck.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Jernhusen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.