Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Veteranen blir ny ordförande i Signum

Publicerad: 18 februari 2021, 13:27

Från vänster: Salim Karadja, Ebba Bellander och Anders Nyström.

Foto: Lasse Burell

Signum Fastigheter har utsett Anders Nyström som styrelseordförande. Samtidigt rekryterar bolaget två nya medarbetare. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Signum Fastigheter

Anders Nyström, tidigare vd för Savills Sverige, axlar rollen som styrelseordförande i Signum Fastigheter. 

– Vi är väldigt glada att ha Anders med oss på vår fortsatta resa i att vidareutveckla vår affärsmodell. Anders erfarenhet och kompetens blir ett värdefullt komplement i vårt fortsatta arbete, ​säger Hanna Kucera Wengelin, vd på Signum Fastigheter.

Läs även: Nytt jobb för Anders Nyström

Bolaget växer även med två nya medarbetare. Salim Karadja har rekryterats som inköpschef och Ebba Bellander blir kundansvarig. Salim har tidigare arbetat på bland annat Bonava och Blooc och kommer närmast från rollen som strategisk inköpare på Bonava Group. Ebba har sedan 2015 arbetat som projektansvarig för försäljning och kundrelationer på Tobin/Klövern. 

– Vi utmanar branschen på flera sätt och konstaterar samtidigt att vårt sätt att arbeta upplevs spännande och nytänkande även externt, och att vi därför lyckats attrahera talanger som Salim och Ebba. Det är ett väldigt fint betyg, fortsätter Hanna Kucera Wengelin, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Signum Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.