Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Vectura rekryterar chefstrio

Publicerad: 23 mars 2022, 05:58

Jenny Sjöblom, Andreas Edström och Kristin Holmquist är nyrekryterade till Vectura.

Det Investorägda fastighetsbolaget Vectura växer. Bolaget har under våren rekryterat tre personer till nya chefspositioner – Andreas Edström närmast från Cutters, Jenny Sjöblom från Vacse och Kristin Holmquist från NCC.


Ämnen i artikeln:

Vectura Fastigheter

Fastighetsbolaget Vectura fortsätter växla upp med den nya ledningsgrupp som tillsattes under 2020. 

Flera investeringar har gjorts och därigenom har också de två affärsområdena, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter vuxit. 

Under våren har Andreas Edström, Jenny Sjöblom och Kristin Holmquist rekryterats, samtliga på chefspositioner. 

Läs även: Lista: 18 unga talanger - här är morgondagens kvinnliga makthavare i branschen

Andreas Edström startar i en nytillsatt roll som förvaltningschef. Han kommer närmast från Cutters som global head of expansion and real estate och har innan dess arbetat på bland annat Hufvudstaden och Unibail-Rodamco-Westfield.

Jenny Sjöblom har nyligen tillträtt en roll som projektchef. Sjöblom har flera års erfarenhet inom projektledning, närmast från Vacse. Hon har även arbetat på bland annat Sweco. 

Kristin Holmqvist har tillträtt en ny roll som koncernredovisningschef. Med sig har hon en lång bakgrund inom revision och har tidigare arbetat i motsvarande roll på både NCC och Scandic Hotels.

Läs även: Lista: De bytte jobb i februari

Vectura har under året även fyllt på flera andra team med nya medarbetare. Anders Westerlund som hyresadministratör, Laila Ramstad till ekonomi, Camilla Håkansson som marknadskommunikatör, Elof Fransson som projektledare och Emelie Lindfors som fastighetsförvaltare.

Vectura ägs av Patricia Industries, en del av Investor. Under 2021 omsatte Vectura 279 miljoner kronor med en organisk tillväxt om 16 procent

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Ämnen i artikeln:

Vectura Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.