Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Vd utsedd för Culture Casbah

Publicerad: 18 april 2017, 10:24

Petra Sörling.

Foto: HSB

Delägarna bakom Rosengård Fastighets AB har utsett Petra Sörling till vd för bolaget. Hon tillträder tjänsten den 1 augusti 2017.


Ämnen i artikeln:

Balder FastigheterMalmöVictoria Park FastigheterMKBFastighetsmarknaden i SydsverigeRosengård FastigheterHeimstaden

Petra Sörling är sedan 2013 chef för HSB Sundsfastigheter i Malmö. Dessförinnan arbetade hon som marknadsområdeschef på Riksbyggen.
– Vi är mycket glada att det är Petra Sörling som ska leda det nya bolaget. Uppdraget är att i kombination med en god förvaltning genomföra ett av Sveriges största och mest intressanta stadsutvecklingsprojekt, Culture Casbah, och på så sätt stärka Rosengård och Malmö. Petra har en bred erfarenhet och är väl meriterad för uppgiften, säger Terje Johansson, ordförande i Rosengård Fastighets AB, samt vd i MKB.

Petra Sörling börjar sin nya tjänst den 1 augusti. Den 1 september beräknar Rosengård Fastighets AB att tillträda fastigheterna i Rosengård, som MKB tidigare har sålt till bolaget.

Rosengård Fastighets AB ägs av Balder, Heimstaden, MKB  och Victoria Park.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.