fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Vasakronan plockar handelschef från AMF

Publicerad: 6 december 2022, 07:25

Till vänster Vasakronans Stockholmschef Anna Nordin. Till höger tillträdande chef för handelsaffären på Vasakronan, Henriette Johansson.

Foto: Pressfoto

Vasakronan har en ny chef för handelsaffären i Henriette Johansson, som efterträder Sofie Landqvist Borg. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetVasakronan FastigheterStockholm

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Det var i samband med att fastighetsbolagets nuvarande chef handel i Stockholm, Sofie Landqvist Borg, under hösten meddelade att hon ska flytta som rekryteringen av hennes efterträdare inleddes.

Nu är det klart att det blir Henriette Johansson som axlar hennes ansvarsområde från och med februari nästa år. Henriette Johansson kommer senast från AMF Fastigheter där hon var affärsutvecklare men hon har tidigare även varit centrumchef för Fältöversten, Ringen och Västermalmsgallerian.

Läs mer: SBB var hemliga köparen av Vasakronans skolfastighet i Solna

– Vilka aktörer och verksamheter som finns i gatuplan har stor betydelse för totalupplevelsen av våra områden. Det som händer i ögonhöjd bygger attraktivitet och skapar ett sammanhang för både besökare och de som bor eller jobbar högre upp i husen, säger Anna Nordin, chef Stockholm, i en kommentar.

Henriette Johansson kommer att ingå i ledningsgruppen för Kund och marknad i Stockholm.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev