Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Värderingsdata tar in affärsområdeschef

Publicerad: 20 september 2019, 10:32

Eva-Maria Livré och Tommy Börjesson.

“Jag ser fram emot att utveckla och förädla VD Pro till att bli ett oumbärligt verktyg för alla som behöver fastighetsinformation i sin verksamhet”


Tommy Börjesson är ny affärsområdesansvarig för Värderingsdatas information- och analysverktyg VD Pro, skriver Värderingsdata i ett pressmeddelande.

Han kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för samhällsbyggnadssektorn på SIS, Svenska Institutet för Standarder. Tommy har stor erfarenhet av affärsinformations-tjänster inom samhällsbyggnadssektorn och har tidigare bland annat jobbat som affärsutvecklingschef på Svensk Byggtjänst.

– Jag har märkt att behovet av information och behandling av data ökar dramatiskt, här har Värderingsdata intressanta tjänster som vänder sig till alla som arbetar med fastighetsrelaterad information. Jag ser fram emot att utveckla och förädla VD Pro till att bli ett oumbärligt verktyg för alla som behöver fastighetsinformation i sin verksamhet, säger Tommy Börjesson.

I samma veva blir Eva-Maria Livré Värderingsdatas nya customer success manager. Hon kommer närmast från fastighetsbranschen där hon arbetat som fastighetsmäklare, men har även en bakgrund som systemförvaltare och utbildningsansvarig inom större koncerner.

Andreas Jennische

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.