Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Utser chefer för HR- och hållbarhetsfrågor

Publicerad: 24 maj 2016, 12:34

Anne Thelin-Ehrling och Filip Elland.

Foto: Castellum.

Castellum har utsett Anne Thelin-Ehrling till HR-chef för koncernen och Filip Elland till hållbarhetschef. Båda har varit verksamma inom koncernen och Anne Thelin-Ehrling fick i vintras uppdraget att etablera en central HR-funktion i Castellum.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Hon har tidigare arbetat med HR-frågor hos SAS samt hos Stronghold och har enligt ett pressmeddelande från Castellum bred erfarenhet inom strategisk och operativ HR. Anne Thelin-Ehrling kommer att ta plats i Castellums koncernledning.

Filip Elland har sedan 2012 varit anställd på Castellums dotterbolag Briggen som hållbarhetssamordnare, dels för Briggens verksamhet, dels för hela koncernen. Han är civilingenjör med examen från Lunds Tekniska Högskola 2011.

Enligt Castellums pressmeddelande har hållbarhetsfrågan länge varit viktig för bolaget och i höstas fick man två internationella utmärkelser för sitt hållbarhetsarbete.

– De båda utnämningar vi nu beslutat om är en viktig del i arbetet med att ta Castellum till nästa nivå och sätta formen för vår framtida, långsiktiga tillväxt. Totalt stärker vi vår lokala beslutskraft ytterligare samtidigt som vi bättre utnyttjar vår storlek för att växa. Det innebär att vi kan utveckla vår affär till förmån både för våra kunder och för våra aktieägare, kommenterar vd Henrik Saxborn.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.