tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Ulrika Lindmark ny vd för Projekt Jägersro

Publicerad: 11 juni 2019, 08:03

Ulrika Lindmark, tillträdande vd för Projekt Jägersro. Fotograf: Kennet Ruona.

Styrelsen i SMT Malmö Exploatering utser Ulrika Lindmark till ny vd för Projekt Jägersro i Malmö. Ulrika tillträder den 1 oktober.

Ämnen i artikeln:

Malmö

Styrelsen i SMT Malmö Exploatering utser Ulrika Lindmark till ny vd Projekt Jägersro i Malmö. Ulrika tillträder den 1 oktober.

– Jag är väldigt glad att vi har lyckats rekrytera Ulrika Lindmark. Med henne får Projekt Jägersro en stark ledare med stor erfarenhet från liknande uppdrag, säger Gunnar Östenson, styrelseordförande på SMT Malmö Exploatering AB, tillika vice vd och affärsutvecklingschef på MKB Fastighets AB.

Ulrika kommer närmast från rollen som vd på Science Village Scandinavia och har tidigare arbetat som bland annat regionchef för NCC Boende och projektchef för Nya Triangeln.

– Jag ser verkligen fram emot att få leda utvecklingen av ett av Malmös nya bostadsområden. I detta tidiga skede har vi de bästa förutsättningarna att skapa något unikt, och jag känner mig trygg i att ägarna delar ambitionen att området ska få en alldeles speciell dragningskraft, säger Ulrika Lindmark, tillträdande vd på SMT Malmö Exploatering.

MKB har tillsammans med Skanska och Tornet Bostadsproduktion bildat ett gemensamägt bolag, SMT Malmö Partner Holding AB, för att utveckla området där Jägersro travbana finns idag. Målet är att skapa en ny stadsdel med 4000 – 5000 nya bostäder. SMT Malmö Partner Holding äger i sin tur SMT Malmö Exploatering.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev