Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ulrika Danielsson går till Atrium Ljungberg

Publicerad: 10 september 2021, 08:42

Foto: Castellum

Ulrika Danielsson, tidigare ekonomi- och finansdirektör på Castellum, blir ny CFO på Atrium Ljungberg.

Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


I våras meddelade Ulrika Danielsson att hon lämnar tjänsten som ekonomi- och finansdirektör på Castellum, efter nästan 23 år i bolaget. Den 15 november tillträder hon sin nya roll som CFO på Atrium Ljungberg. 

Läs även: LISTA: Elva nytänkande samhällsfastigheter som byggs just nu 

– Jag är väldigt glad att Ulrika Danielsson tackat ja till rollen som cfo för Atrium Ljungberg. Hon har en lång och gedigen erfarenhet från branschen och kommer att bidra med mycket kompetens och affärsdriv, säger Annica Ånäs, vd på Atrium Ljungberg, i bolagets pressmeddelande. 

I sin nya roll på Atrium Ljungberg får Ulrika ett ansvar för de affärsstödjande funktionerna som, förutom ekonomi och finans, även omfattar områdena IT, juridik och hållbarhet. Ulrika kommer ingå i bolagsledningen. 

Läs även: Ekonomichef lämnar Castellum

– Atrium Ljungberg är ett spännande företag med en fantastisk projektportfölj i strategiska lägen. Det är ett långsiktigt bolag med starka grundvärderingar som jag delar. Jag ser fram emot att vara med i Atrium Ljungbergs framtida utveckling, säger Ulrika Danielsson, tillträdande CFO på Atrium Ljungberg, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev