Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ulf Wretskog ny vd för Coor i Sverige

Publicerad: 29 november 2012, 13:49

Ulf Wretskog utses till ny vd för Coor Service Management i Sverige. Han efterträder Staffan Ebenfelt, som väljer en annan roll i bolaget.


Ämnen i artikeln:

Coor

Vid årsskiftet tillträder Ulf Wretskog som ny vd för den svenska verksamheten, som idag står för cirka 75 procent av den nordiska koncernens omsättning. Ulf Wretskog har arbetat på Coor Service Management i olika chefsroller sedan 2001, främst i den finska och svenska verksamheten.

– Det ska bli fantastiskt roligt att ta över ansvaret för den svenska verksamheten, som jag känner väl sedan tidigare. Vi står inför spännande utmaningar, och jag är otroligt entusiastisk inför uppgiften, säger Ulf Wretskog.

Ulf Wretskog efterträder Staffan Ebenfelt, som ansvarat för den svenska verksamheten i tolv år. Staffan kommer att vara kvar i koncernledningen och primärt ägna sig åt att säkerställa en bra integration av Addici.

– Staffan har betytt mycket för den positiva utvecklingen av Coor. Efter tolv år som ansvarig för den svenska verksamheten vill han dock ägna sig åt något annat. Jag är glad att Staffan är kvar i verksamheten, och också att han efterträds av Ulf Wretskog. Ulf har jobbat länge inom Coor, och han har de egenskaper och den kraft som krävs för att fortsätta driva den svenska verksamheten, säger Mats Jönsson, koncernchef och vd för Coor Service Management.

Coor Service Management har idag en omsättning på drygt 7 miljerder kronor och över 5 500 medarbetare i hela Norden. Det nyligen offentliggjorda förvärvet av servicebolaget Addici, som just nu granskas av konkurrensmyndigheterna i Sverige och Norge, innebär att bolaget växer med ytterligare 1 300 medarbetare och 1 miljarder kronor.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Coor

Ämnen i artikeln:

Coor

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News