Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tyréns utser ny affärschef

Publicerad: 31 augusti 2021, 14:03

Katarina Ringstedt är ny affärschef på Tyréns

Foto: Tyréns

Tyréns tar in Katarina Ringstedt som ny affärschef på Arkitektur & Planering i mellersta Sverige. Katarina kommer utgå från Uppsala.


Ämnen i artikeln:

Tyréns Sverige

Katarina Ringstedt har tidigare erfarenhet som vd och affärsområdeschef inom teknikkonsultföretag och renodlade arkitektföretag. 

– Jag har länge varit nyfiken på Tyréns och upplevt att företagskulturen genomsyras av genuina värderingar där insidan samspelar med utsidan och jämställdhet står högt i kurs. Min mission som affärschef på Tyréns är bland annat att möjliggöra för en bredare grupp av kompetenser, i olika åldrar, att få vara delaktiga i tidiga skeden. Det som vi gör tillsammans blir både bättre och roligare, säger Katarina Ringstedt, 

I rollen som affärschef för Arkitektur & Planering i mellersta Sverige blir Katarina ansvarig för medarbetare på fyra avdelningar som är specialiserade på arkitektur, landskapsarkitektur, projektledning och samhällsutveckling.

– Katarina har bred erfarenhet av att leda, utveckla och bygga arkitekt- och samhällsbyggnadsverksamhet. Hon stortrivs med att arbeta multidisciplinärt och har ett mycket brett nätverk. Parallellt med sina ledarroller har hon arbetat som ansvarig och rådgivande arkitekt - hon kommer bli briljant som affärschef, säger Christer Abrahamsson, divisionschef Arkitektur & Projektledning på Tyréns.

Katarina tillträdde sin nya roll den första augusti 2021. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Tyréns Sverige

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News