Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tyréns rekryterar till norra Sverige

Publicerad: 5 augusti 2014, 12:05

Daniel Wallström

En ny regionchef, Daniel Wallström, har rekryterats med placering i Piteå och tre nya affärschefer har värvats till Kiruna, Umeå och Skellefteå.


Ämnen i artikeln:

UmeåFastighetsmarknaden i norra SverigePiteåSundsvallKirunaTyrénsSkellefteåLuleå

Under de senaste åren har Tyréns vuxit med drygt 700 konsulter. Företaget inledde tidigare i år en nysatsning i norra Sverige och inom en femårsperiod ska företaget rekrytera ytterligare hundra personer. Prioriterade orter är Umeå, Sundsvall och Luleå.

– Jag ser fram emot att vara med Tyréns i den här expansiva fasen, säger Daniel Wallström, chef för Region Nord. Vi har många spännande projekt på gång och håller på för fullt med att rekrytera folk. Vi anställer löpande och har hittills rekryterat 27 nya konsulter i regionen. Dessutom har vi anställt fyra nya avdelningschefer och tre affärschefer som skall hjälpa till att utveckla Region Nord, kommenterar Daniel Wallström, i ett pressmeddelande.

De tre nya affärscheferna är Patrik Kjellgren, Helena Markgren och Urban Matti. Patrik Kjellgren har arbetat i ledande positioner på Sweco, Skanska och NCC. Helena Markgren kommer senast från företaget Consultec Byggprogram. Innan dess har hon arbetat på Skanska och innehaft ett flertal ledande positioner inom Skellefteå kommun. Urban Matti har 13 års erfarenhet som konsult hos bland annat Grontmij och NAB (Norrbottenskommunernas Arkitekt- och Byggnadskontor). På Tyréns har Urban varit anställd i över sex år.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Tyréns – 21 juli

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News