Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tyréns expanderar inom installation

Publicerad: 16 februari 2018, 10:51

Tyréns har under de senaste åren satsat på att expandera verksamheten och arbetsstyrkan inom området installation i södra Sverige. Allra närmast har Roland Larsson rekryterats som chef för avdelningen VVS-och energisystem i Malmö.


Ämnen i artikeln:

MalmöTyrénsÖresund

Tyréns har under de senaste åren satsat på att expandera verksamheten och arbetsstyrkan inom området installation i södra Sverige. Allra närmast har Roland Larsson rekryterats som chef för avdelningen VVS-och energisystem i Malmö. Han kommer senast från E.ON.

Den första mars tillträder även Stefan Lantz i rollerna som senior uppdragsledare på VS samt affärsutvecklare inom VVS. Stefan kommer senast från Assemblin

– Alla dessa rekryteringar bidrar till att vi kan ta nästa steg i vår satsning på installationer inom Tyréns genom att vi nu kan erbjuda en helhetslösning. Vi jobbar nu också aktivt med utveckling inom Smart cities, säger Julia Westerberg, affärschef installation i region syd.

Satsningen inom installation startade med förvärv av HaCaFrø i Danmark under 2014 och sedan dess har företaget rekryterat flertalet nya personer. I nuläget arbetar runt 65 medarbetare i södra Sverige med att utveckla olika lösningar inom VVS-kyl- och energisystem, el- och telesystem samt sprinkler. Totalt har företaget runt 400 medarbetare inom området och startade så sent som i höstas en ny avdelning på Malmökontoret inom El- och telesystem.

Ämnen i artikeln:

MalmöTyrénsÖresund

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.