Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tyréns expanderar i Väst

Publicerad: 4 oktober 2016, 05:40

Nina Storsveen och Carita Sandros.

Tyréns skapar ett nytt affärsområde i region väst, utredning och strategi. Ny chef för affärsområdet blir Carita Sandros och avdelningschef för stadsutveckling och miljö blir Nina Storsveen.


Ämnen i artikeln:

TyrénsFastighetsmarknaden i Västsverige

Carita Sandros kommer från Ale kommun där hon har arbetat i 14 år, nu senast som samhällsbyggnadschef. Där har hon ansvarat för ledning och styrning av samhällsbyggnadssektorn i kommunen. Tidigare har hon bland annat arbetat som biträdande gatuchef och infrastrukturchef. Innan dess arbetade hon som geotekniker på statens Geotekniska institut och som konsult.

Nina Storsveen är planeringsarkitekt och utbildad vid Blekinge tekniska högskola. Hon kommer senast från Länsstyrelsen i Västra Götalands län. Där har hon arbetat som utvecklingsledare och funktionschef för alla tvärsektoriella områden inom samhällsbyggnadsområdet och det Västsvenska paketet. Tidigare har Nina bland annat arbetat på Stadsbyggnadskontoret i Göteborgs stad och som konsult på Flygfältsbyrån och Vägverket.

Bolaget uppger att under kommande år är syftet att växa från 20 till 40 personer inom det nya affärsområdet.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.