Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Två nya ledamöter till Amastens styrelse

Publicerad: 2 mars 2020, 10:43

Anneli Lindblom och Kristina Sawjani föreslås bli nya ledamöter i Amastens styrelse, till följd av att Rickard Backlund och Jenny Wärmé avböjer omval. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Amasten Fastigheter

Valberedningen i Amasten har inför bolagets årsstämma i maj föreslagit omval av Magnus Bakke, Jonas Grandér, Bengt Kjell, Jakob Pettersson och Peter Wågström samt att Anneli Lindblom och Kristina Sawjani väljs in som nya ledmöter. Bengt Kjell föreslås även bli styrelsens nya ordförande. 

Anneli Lindblom är idag CFO för Cabonline Group. Hon har lång erfarenhet som CFO och har tidigare axlat den rollen för Accando Group, Proffice AB och Cybercom Group. Sedan 2013 har Anneli även varit styrelseledamot i Hemfosa Fastigheter. 

Kristina Sawjani är partner och Head of Transactions på Mengus. Hon har bred erfarenhet av fastighetstransaktioner har och tidigare arbetat för bland annat Folksam, AFA och Catella. Kristina har även erfarenhet av styrelsearbete från Nyfosa. 

Bolagets årsstämma äger rum den 18 maj. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Amasten Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.