Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Två nya i Fabeges styrelse – vd lämnar styrelsen

Publicerad: 27 januari 2016, 07:51

Anette Asklin.

Foto: Castellum

Valberedningen i Fabege föreslår att två nya ledamöter väljs in i bolagets styrelse på årsstämman 11 april. Dessa är Anna Engebretsen, som bland annat sitter i styrelsen för klädföretaget MQ, och Anette Asklin.


Ämnen i artikeln:

Fabege Fastigheter

Valberedningen i Fabege föreslår att två nya ledamöter väljs in i bolagets styrelse på årsstämman 11 april. Dessa är Anna Engebretsen, som bland annat sitter i styrelsen för klädföretaget MQ, och Anette Asklin som har en lång bakgrund inom fastighetsbranschen, senast som finansdirektör i Castellum och dessutom sitter i styrelsen för Tribona.

Fabeges vd Christian Hermelin har avböjt omval och lämnar styrelsen. Valberedningen har valt att utöka antalet ledamöter från sju till åtta varför man väljer in två ledamöter istället för Christian Hermelin. Övriga ledamöter som föreslås är styrelseordföranden Erik Paulsson, Mats Qviberg, Märtha Josefsson, Pär Nuder, Eva Eriksson samt Svante Paulsson.

Fabeges styrelse blir därmed jämställd sett till könsfördelning.

Sverrir Thór

Källa: Pressmeddelande från Fabege

Ämnen i artikeln:

Fabege Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.