Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Två nya chefer till Citycon

Publicerad: 8 april 2019, 11:02

Mehmet Ruusuvirta och Isabella Andersson, nya affärsområdeschefer på Citycon.

Citycon utser Isabella Andersson och Mehmet Ruusuvirta till nya affärsområdeschefer på bolaget.


Ämnen i artikeln:

Citycon

Isabella har en gedigen erfarenhet inom fastighetsutveckling och kommer närmast från Thon Property. I sin roll som affärsområdeschef kommer hon att vara ansvarig för den strategiska utvecklingen av affärsområdets ingående köpcentrum.

– Vi välkomnar Isabella som ny affärsområdeschef hos Citycon. Isabella kommer med sin kompetens och erfarenhet att bidra till en långsiktig och framgångsrik utveckling av våra köpcentrum, säger Magnus Bergman, operativ chef på Citycon.

Mehmet har arbetat på Citycon sedan 2014 och har haft en rad olika roller sedan dess, bland annat som centrumchef och Asset Manager för Kista Galleria.

– Jag är extra glad att vi kan befordra talanger internt. Mehmet har utvecklats enormt under sina år på Citycon och jag ser fram emot att följa hans framsteg även i fortsättningen, avslutar Magnus Bergman, operativ chef på Citycon.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Citycon

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News