Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Två nya affärsutvecklingschefer ska stärka NREP

Publicerad: 27 februari 2020, 13:14

Joanna Berg och Dennis Söderlund kliver in i NREP som affärsutvecklingschefer.

Foto: NREP

NREP ska växa och har som mål att bygga en stor bostadsportfölj med hållbarhetsfokus. Nu tar bolaget in två nya affärsutvecklingschefer för att öka tempot.


Ämnen i artikeln:

NREP

Det är Joanna Berg och Dennis Söderlund som börjar på NREP där de får ansvar för olika geografiska delar av marknaden, skriver NREP i ett pressmeddelande.

- Vi ser ett växande behov av kvalitativa bostäder i främst våra storstadsregioner och NREP vill bidra till att möta denna bostadsbrist. Därför är vi oerhört glada och stolta över att Joanna och Dennis har valt att bli en del av vårt team där de kommer att utgöra en viktig del i vår stora satsning på bostäder. Deras långa erfarenhet av både affärs- och bostadsutveckling är precis vad vi letat efter och vi önskar dem varmt välkomna till NREP, säger Rickard Langerfors, ansvarig för bostäder på NREP, i en kommentar.

Båda har jobbat på Riksbyggen

Joanna Berg har tidigare jobbat på Riksbyggen och Järntorget och kommer närmast från Atrium Ljungberg där hon har varit ansvarig för uppbyggnaden av deras affärsområde Bostad.

Dennis Söderlund har värvats från Magnolia Bostad där han var affärsutvecklingschef. Tidigare har han jobbat på Riksbyggen och HSB.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

NREP

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.