Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Trianon rekryterar Anna Heide

Publicerad: 15 augusti 2017, 05:27

Trianon rekryterar Anna Heide som ny affärsutvecklingschef.

Fastighets AB Trianon rekryterar Anna Heide som ny affärsutvecklingschef. Hon kommer närmast från MKB Fastighets AB i Malmö, där hon arbetat som CSR-chef och fastighetschef.


Ämnen i artikeln:

Trianon FastigheterAnna HeideRosengård

Fastighets AB Trianon rekryterar Anna Heide som ny affärsutvecklingschef. Hon kommer närmast från MKB Fastighets AB i Malmö, där hon arbetat som CSR-chef och tidigare som fastighetschef.

– Anna kommer att vara en stor tillgång både vad gäller vårt fortsatta CSR-arbete och utvecklingsarbetet i den nyförvärvade fastigheten Entré, samt i de framtida utvecklingsprojekten i bland annat Rosengård och Sege Park, säger Trianons vd, Olof Andersson, i ett pressmeddelande.

Anna Heide har även erfarenhet från SABO som ansvarig för ett nationellt integrationsprojekt för allmännyttan i Sverige.

– Jag hoppas kunna bidra med lång och gedigen erfarenhet av fastighets- och stadsutvecklingsfrågor från bland annat Rosengård. Bolaget är inne i en expansiv fas med stark tillväxt, där hållbarhetsfrågorna är en naturlig del i affären. Att få vara med och driva detta arbete vidare till nästa nivå och mot ett hållbart Malmö är en rejäl utmaning och det ska bli väldigt spännande, säger Anna Heide, i ett pressmeddelande.

Hon tillträder den nya tjänsten i september.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.