Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tre nya på Möller & Partners

Publicerad: 5 februari 2019, 07:12

Möller & Partners gör tre nyrekryteringar och tre interna befordringar där bland annat Tiffany Strand har utsetts till chef för affärsutveckling och Matilda Wåhlin till transaktionsanalytiker.


Ämnen i artikeln:

Möller & Partners

Möller & Partners  gör tre nyrekryteringar och tre interna befordringar där bland annat Tiffany Strand har utsetts till chef för affärsutveckling och Matilda Wåhlin till transaktionsanalytiker.

Tiffany Strand tillträder sin tjänst som chef för affärsutveckling i mars 2019. Hon ansluter efter 13 år på Areim där hon varit partner och fondansvarig för fonder med över 6 miljarder kronor i eget kapital. Dessförinnan har hon erfarenhet inom bank- och konsultbranschen från USA.

Matilda Wåhlin anslöt sig till bolagets transaktionsteam under hösten 2018 och fokuserar på investeringar inom Möller & Partners olika strukturer. Hon är återvändare till Möller & Partners efter 2,5 år på Unibail-Rodamco-Westfield där hon arbetat med fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling.

Josefin Lindén Lindström ansluter sig till Möller & Partners som en del av Akka Egendom och fokuserar på finansiell analys som controller och fastighetsanalytiker. Hon kommer närmast från Frank Projektpartner där hon i rollen som biträdande projektledare arbetade med byggprojektledning.

Tommy Lindblom har tillträtt en nyskapad strategisk roll som chef för projektledning och fondansvarig. Han anställdes 2006 och fokuserade då på uthyrning och förvaltning han blev partner 2010 och kommer under 2019 även att ingå i styrelsen.

Victor Svensk anslöt sig till Möller & Partners 2016 i rollen som projektledare inom transaktion och kommer nu tillträda en tjänst som chef för analys och finansiering.

Jens Sandberg blir chef för transaktion och har sedan han anslöt sig till Möller & Partners som projektledare inom transaktion 2016 haft en ledande roll vid förvärv och avyttring av fastigheter.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Möller & Partners

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.