Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tre nya fastigheter till Trophi

Publicerad: 18 april 2016, 04:03

Redito har köpt butiksfastigheter till en sammanlagd storlek om 12 300 kvadratmeter i tre olika affärer som totalt är värda 150 miljoner kronor. Fastigheterna är belägna i Katrineholm, Sandviken och Luleå och är till över 90 procent (intäktsmässigt) uthyrda till Willy:s.


Ämnen i artikeln:

Tredje AP-fondenReditoTrophi Fastigheter

Redito har köpt butiksfastigheter till en sammanlagd storlek om 12 300 kvadratmeter i tre olika affärer som totalt är värda 150 miljoner kronor. Fastigheterna är belägna i Katrineholm, Sandviken och Luleå och är till över 90 procent (intäktsmässigt) uthyrda till Willy:s. I samtliga fall rör det sig om relativt nybyggda fastigheter och långa hyreskontrakt.

De tre fastigheterna är köpta för Trophi Fastighets AB:s räkning. Trophi är ett fastighetsbolag som ägs av Tredje AP-fonden och förvaltas av Redito. Bolaget har idag en portfölj bestående av 250 butiksfastigheter i Sverige och Finland och har 8 miljarder kronor i fastighetsvärde.

Sverrir Thór

Källa: Pressmeddelande från Redito

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News