Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tor Borg lämnar JLL – Gunnarsson tar över

Publicerad: 27 augusti 2018, 06:51

Tor Borg.

Tor Borg lämnar JLL och rollen som analyschef. Bolaget har utsett Cecilia Gunnarsson som hans ersättare.


Ämnen i artikeln:

Cecilia GunnarssonJLLTor Borg

Borg anslöt till JLL under sommaren 2017, när han lämnade rollen som chefsekonom på SBAB Bank. I ett pressmeddelande skriver bolaget att han “valt att finna utmaningar utanför JLL”.

På LinkedIn skriver Borg: “Mycket kan hända på ett år. Det har varit väldigt intressant och lärorikt hos JLL på många sätt med snabba svängar och många internationella kontakter. Men förutsättningarna för djuplodande makrobaserad nordisk analys har inte riktigt infriats. Jag lämnar därför snart. Inget annat klart för tillfället så alla förslag är välkomna, både stora och små..

Cecilia Gunnarsson kommer närmast från rollen som Research Analys på bolaget, och har tidigare jobbat bland annat på CBRE och Strateg Fastighetskonsult.

– Jag är oerhört glad att Cecilia tar sig an denna så viktiga och strategiska roll. Vi har under många år åtnjutit positionen som marknadsledande inom fastighetsrelaterad analys och det är min starka tro att vi kommer att befästa denna position och fortsätta stödja hela vår verksamhet på samma framgångsrika sätt till förmån för våra kunder med Cecilia som ansvarig, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

Gunnarsson tillträder den 1 september.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.