Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tor Borg ansluter sig till JLL

Publicerad: 19 juni 2017, 04:29

Tor Borg.

Tor Borg kommer rekryteras till JLL i den nyinrättade rollen som analyschef, Head of Research Nordics . Han kommer även att ansvara för att skapa en enhetlig analysprodukt som spänner över hela den nordiska regionen.


Ämnen i artikeln:

JLLTor Borg

– Att en så erkänd och namnkunnig person som Tor Borg väljer att ansluta till JLL är ytterligare ett kvitto på den framgångsrika utvecklingen av vår verksamhet i Sverige och Norden. Vi är oerhört glada och stolta över att Tor ansluter till oss, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige, i ett pressmeddelande.

Tor Borg kommer närmast från SBAB Bank där han arbetat som chefsekonom och han har mer än 20 års relevant erfarenhet från roller inom Folksam Kapitalförvaltning, Sveriges Riksbank samt Lunds universitet.

– I sin roll som Head of Research Nordics kommer Tor att tillföra betydande erfarenhet och kunskap till organisationen. Dessutom passar detta perfekt in med vår ambition att bygga en förstklassig fastighetsrelaterad rådgivningsverksamhet i Sverige och i övriga Norden, tillägger Daniel Gorosch.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

JLLTor Borg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.