Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Tollemark klar för Newsec

Publicerad: 22 mars 2022, 11:26

Lars-Åke Tollemark lämnade vd-rollen för Unibail-Rodamco-Westfield i januari efter tio år.

Foto: Thomas Karlsson/DN/TT

Branschprofilen och Unibail-Rodamco-Westfields förre vd Lars-Åke Tollemark ansluter till Newsec i en roll som senior rådgivare inom retail.


Ämnen i artikeln:

NewsecUnibail-Rodamco-Westfield

Tollemark, som fortfarande är kvar i en roll som senior advisor för URW, har jobbat länge inom fastigheter och detaljhandel i olika roller. 

– Den fysiska handeln står inför såväl utmaningar som möjligheter. Utifrån min internationella expertis inom retail och hur den kan användas lokalt ser jag framemot att bidra med såväl strategier för tillväxt och värdeskapande förvaltning som rådgivning vid investeringar, säger han nu i ett pressmeddelande. 

Läs även: Så tacklar jättarna framtiden: ”Man bör alltid ha inställningen att handel förändras”

Newsec förvaltar 6,2 miljoner kvadratmeter retailfastigheter fördelat på mer än ett hundratal olika shoppingcenter över hela Norden och Baltikum.

– Som vi konstaterade i Newsec Property Outlook nyligen erbjuder marknaden intressanta möjligheter inom handelssegmentet nu och vi är mycket glada över att kunna stärka Newsecs retail-erbjudande ytterligare med Lars-Åke Tollemarks gedigna kompetens, säger Patrik Attemark, CEO på Newsec.

Maria Nordlander

Redaktör

maria.nordlander@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.