lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Tobias Johansson tilldelas Guldhuset

Publicerad: 27 april 2016, 12:25

Bild: CMB.

Tobias Johansson, distriktschef på Familjebostäder i Göteborg, har utsetts till årets unga ledare inom samhällsbyggnad och tog under onsdagen emot utmärkelsen Guldhuset.

Ämnen i artikeln:

CMB ProjektFamiljebostäderGöteborg

Guldhuset delas ut av CMB i samarbete med Byggherrarna, Fastighetsägarna, tidningen Byggindustrin, Svenska Teknik&Designföretagen samt Sveriges Byggindustrier.

– Den yngre generationen drivs i större utsträckning av sociala värden, många våra unga medarbetare jobbar hos oss för att de vill göra skillnad i Bergsjön. Det är ett engagemang som hjälper oss att prestera på topp men det ställer också krav på oss ledare. Vi måste bli bättre på att måla upp visioner och mål för vad vi vill åstadkomma, säger Tobias Johansson.

Syftet med priset är att stimulera utvecklingen av ledare inom samhällsbyggnadssektorn genom att lyfta fram goda föredömen.

Ur juryns motivering: “Tobias Johanssons ledarskap bygger på en naturlig förmåga och ett intresse av att se sina medarbetare utvecklas. På ett föredömligt sätt förmedlar han sina visioner och delegerar både befogenheter och ansvar. Med stöd och respekt ger han sina medarbetare möjlighet att både leverera resultat och att utvecklas. Tobias ledarskap kombinerar ett stort socialt engagemang med god affärsmässighet, vilket främjar både individens och organisationens utveckling”.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev