Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Titania befordrar erfaren projektchef till COO

Publicerad: 3 oktober 2022, 08:50

Wojciech Wondell har utsetts till ny COO på fastighetsutvecklaren Titania. Foto: Liza Simonsson/Björn Rundström

Titanias tidigare projektchef Wojciech Wondell har utsetts till ny COO för fastighetsutvecklaren, det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetTitania

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Wondell har en lång bakgrund inom Titania, där han arbetat sedan 2008. Nu senast har han varit projektchef och som sådan drivit företagets större projekt. Alltsedan börsintroduktionen ingår han i företagets optionsprogram.

Läs mer: Titania säljer ofärdigställd lyxvilla i Malibu för 143 miljoner kronor 

Men nu meddelar alltså Titania att han befordras till COO/operativ chef.

- Jag och Wojciech har arbetat nära varandra på företaget i snart 15 år och vi har tillsammans varit med i Titanias hela resa från entreprenadbolag till fastighetsutvecklingsbolag. Wojciech har den sällsynta erfarenheten att själv ha arbetat med alla steg i projektprocessen för att skapa bostäder. Han har framgångsrikt drivit både större detaljplaneläggningar samt omfattande nyproduktionsprojekt i byggskedet. I Wojciechs nya roll kommer kompetensen att kunna användas för att effektivisera samordning mellan bolagets projekt och positiva förändringar i koncernens fortsatta utveckling mot ökad lönsamhet, säger Titanias grundare och vd Einar Janson i en kommentar.

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev